01.01.2014

Гаряча лінія «Правове поле» для сільськогосподарських підприємств України

Агробізнес постійно зіштовхується як зі свавіллям чиновників, так і з нескінченними змінами законодавства та практики його застосування. Не завжди аграрії можуть швидко знайти необхідні відповіді на свої питання. Що вже казати про випадки, коли ситуація вимагає негайних і рішучих дій (у Вас непрохані гості, Вас запрошують в гості або у Вас конкуренти відбирають землю).

Юридична фірма «ОМП»
, провідний юридичний радник агросектору, пропонує оперативну допомогу агробізнесу. Гаряча лінія правових та податкових консультацій – це можливість отримати оперативну відповідь на найактуальніші питання. В екстрених випадках наші фахівці готові виїхати до Вас протягом лічених годин.
Наші фахівці працюють в усіх регіонах країни. Вони готові поділитися своїми знаннями та практичним досвідом з Вами. Ми не можемо змінити законодавство, проте ми можемо допомогти Вам його використовувати.

До Ваших послуг консультації та відповіді з більшості актуальних питань, серед яких: **
  • оформлення права власності на земельні ділянки, приватизація, оренда, сервітути, оренда державних і комунальних земель, невитребувані паї, спадкування земель;
  • особливості оподаткування агробізнесу: застосування фіксованого сільськогосподарського податку та пільг з оподаткування податком на додану вартість, вимоги до звітності агровиробників;
  • продаж сільськогосподарської продукції – оформлення договорів та вирішення спорів;
  • будівництво та оформлення права власності на об’єкти сільськогосподарської інфраструктури (елеватори, сушки, склади, зернотоки, ферми, теплиці);
  • купівля-продаж, облік, оренда та фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки;
  • використання договорів спільної діяльності, спільного обробітку та управління в сільському господарстві;
  • оформлення відносин з іноземними контрагентами (наші фахівців вільно володіють англійською та німецькою мовами);
  • стосунки з правоохоронними органами – як правильно себе поводити під час візитів та перевірок і захищати свої права, як реагувати на виклики та «запрошення»;
  • охорона праці та захист підприємства під час нещасних випадків на виробництві та виробничих травм;
  • санітарні вимоги та вимоги екологічної безпеки в агробізнесі.

**З урахуванням обсягу послуг та часу, необхідного для їх надання, до гарячої лінії не входять консультації з таких питань:
  • супроводження судових процесів;
  • супроводження податкових та інших перевірок;
  • комплексне податкове планування (тобто, за винятком консультацій з поточних податкових питань);
  • отримання дозволів на концентрацію (АМКУ);
  • реєстрація, реорганізація та ліквідація підприємств (за винятком консультацій із загальних питань);
  • земельний аудит;
  • отримання спеціальних дозволів та ліцензій (за винятком консультацій із загальних питань);
  • реєстрація договорів оренди землі (за винятком консультацій із загальних питань).
Формат співпраці: абонентське обслуговування користувачів.

Час отримання відповіді: моментально або, в залежності від складності від 12 годин до 1-3 діб.

Успіху та процвітання Вашому бізнесу!

З питань роботи «гарячої лінії» звертайтеся за вказаними вище телефонами, або пишіть нам на адресу hotline@omp.com.ua