Майстерність роботи з договорами в АГРО: типові, нетипові та унікальні.

Шановні друзі

Аграрна практика Юридичної фірми ОМП та компанія Agro Events запрошують Вас взяти участь у практикумі

Майстерність роботи з договорами: типові, нетипові та унікальні

Менше теорії, більше практики та компетенцій!

Основна мета практикуму: навчитися оформляти договори швидко і без помилок, знаходити невідповідності і правильно формулювати нетипові умови. Навчитися адаптувати стандартні форми договорів для конкретних цілей підприємства. Навчитися ефективно працювати зі складними договорами. Навчитися експертизі договорів.

Дата проведення: 14 липня 2017 року

Час проведення: 10:00-17:00

У програмі заходу:

• Складання договору.
  1. Проаналізуємо ряд шаблонів популярних видів договорів. Обговоримо переваги і недоліки використання шаблонів на підприємстві з метою виявлення ризиків (інтерактивний діалог з усіма учасниками і конкретні приклади з нашої практики).
  2. Розбір практичних прикладів договорів:
  • Групи договорів: поставка включаючи специфічних, складних товарів таких як обладнання, продтовари і сг/ продукція і т.п.
  • Експорт товарів.
  • Договору підряду.
  • Давальницькі послуги (переробка).
  • Оренда землі і нерухомості.
  • Розробка формулювань для нетипових ситуацій з договорами, в т.ч. з умовами поставки, складними формулами розрахунків і вартості, відповідальності, термінів вступу договору в силу, розірвання договору, відтермінувальними умовами, тощо.
  • Особливості та нюанси ЗЕД договорів. Типові помилки і ризики. Рекомендації.

Розробка разом в групі практичних рекомендацій і формулювання умов для різних груп договорів. Практикум.

• Експертиза договору.
  1. Порядок проведення експертизи. Аналіз істотних умов. Визначення міри відповідальності сторін
  2. Порядок узгодження умов
  3. Перевірка договору. Типовий договір. Нестандартний договір
  4. Та інше

Доповідачі:

Анна Драгомирецька – радник аграрної практики Юридичної фірми ОМП, адвокат. Більш ніж 15 років очолювала юридичну службу в агрохолдінгу ПАО «Миронівський хлібопродукт», входила да складу Правління компанії. Анна  має багатий різноманітний досвід як з правових питань (корпоративне, господарське, цивільне, земельне, фінансове, податкове право) , так й з комерційних питань та бізнес-процесів  в аграрній сфері.

Кирил Левтеров - партнер аграрної практики Юридичної фірми ОМП. Супроводжує найбільші проекти для агробізнесу щодо формування та управління земельним банком, експерт Аналітичної платформи АПК, співавтор посібника «Оренда землі від А до Я».

Місце проведення: м. Київ, Бізнес-центр "Crystal", вул. Харківське Шосе, 175
Дата проведення: 14.07.2017

Зареєструватись Ви можете у організаторів Agro Events: за тел: +380983773347, email: info@agro.events або за посиланням https://goo.gl/rHT0yS